Söderfjärden B&B

Bo vid Finlands vackraste meteoritkrater!

Våra hus

Dessa två boenden ligger endast 200m från varandra, med en skogsbacke emellan. Vi bor själva också i anslutning till uthyrningen. Det är därför vi oftast välkomnar våra gäster personligen och då kan vi samtidigt försöka hjälpa, om det finns frågor och problem!

från 85€

Borghild

5 sovrum

1-9 pers.

från 85€

Lilla huset

1 sovrum

1-5 pers.

Om Söderfjärden B&B

Vi tycker att vi bor på en av de vackraste platserna på jorden och det vill vi gärna dela med oss av!

Platsen har potential, särskilt om du gillar att vara omgiven av djur och natur. Det finns både tama och vilda djur i omgivningen. Förutom alla våra egna, är skogen full av harar, rådjur, rävar och massor med olika fåglar. Här kan du vandra, cykla (både längs vägar och i skogen), plocka bär eller bara sitta och njuta av utsikten. Precis utanför fönstret pausar tranor, svanar och gäss på sin flyttning, vår och höst.

Samtidigt kan du nå staden på bara några minuter med bil. Det är ca 16 km till allt som Vasa har att erbjuda och helt otroligt vilken variete av restauranger vår stad har nuförtiden! Man kan också besöka Stundars, hantverksmuseumwww.stundars.fi) 5 km bort, Meteoria http://www.meteoria.fi/) eller till exempel Åminne (aminnefolkpark.fi). http://www.malax.fi/, som har en fin strand om man vill simma, bara för att nämna några platser värda att besöka i närheten.

  • Om du vill ha frukost av oss, nämn det i samband med bokningen eller senast då du kommer. (ingår ej i hyran)
  • Fråga även efter "off season"- priser eller längre vistelser!
  • Det är möjligt att ta med ditt husdjur, men diskutera det i förväg med oss!
  • Observera att platsen kanske inte är lämplig för allergiker.
  • Det finns dynor och täcken i husen men vi ser gärna att ni tar med egna lakan och handdukar. Vi debiterar 10e/person (lakan/badhandduk-set).
  • Båda våra hus ska lämnas i samma skick när ni åker, som det var vid ankomst.
  • Städning ingår inte i hyran!

Njut av din vistelse på Söderfjärden B&B!