4 vuxna (eller 2 vuxna och 3 barn)

Lilla huset

Check-in 16:00
Check-out 12:00

85,00  / natt

Lilla huset är öppet för bokning från 15.4.-15.10.

Den här stugan är som ett litet museum, som ändå innehåller den allt vad nutidsmänniskan behöver. Det är lite magiskt att vakna upp där, en sommarmorgon när solen skiner in genom ett 150 år gammalt fönster! Huset är inte stort men de som bor här tillbringar sin tid, mer eller mindre utomhus, runt det stora trädgårdsbordet eller vid grillplatsen, på randen av Söderfjärden.

När folk frågar hur många som kan bo i huset, svarar vi alltid att det beror på hur väl ni känner varandra! Det här är verkligen ”cosy living”, perfekt för en familj eller till och med för ett par på bröllopsresa!. Däremot är det förmodligen inte det bästa alternativet för ett gäng arbetskamrater.

Vi har en stor säng (120cm) och en liten (80cm). I köket finns väggfasta bänkar med bra madrass, lämpliga för 1-3 personer (beroende på storlek och person). Det finns mikrovågsugn, liten spis, kaffebryggare, grill och naturligtvis toalett med dusch. I anslutning till stugan finns en bastu som står till gästernas förfogande (ingår i hyran).

Bra att veta:

Husregler

In/utcheckning
Incheckning från kl 16
Utcheckning före kl 12

Under Er vistelse
Max. fem gäster
Husdjur tillåtna, men kom överens på förhand om detaljerna!
Inga fester
Ingen rökning

Fler regler
Vid incheckning kommer värden att berätta om de djur som finns på området. Allmänna regeln är att man inte vidrör eller matar dem utan att ägaren är med. I samband med bokning av våra hus förbinder man sig att respektera djuren. Det samma gäller fastigheten i övrigt. Allt lämnas i samma skick som det var då man kom.

Säkerhet och fastighet

Undvik överraskningar genom att beakta följande;

Säkerhetsanordningar
Inget kolmonoxidalarm rapporterat
The host has not reported a carbon monoxide alarm on the property. We suggest bringing a portable detector for your trip.
Brandvarnare installerad

Fastighetens info
Det finns husdjur på området

Avbokningspolicy

Före du bokar, kontrollera reglerna för avbokning så att Ni kan godkänna dem!

Avbokning
Avbokning tre dagar före ingången av Er vistelse; full återbetalning.

Avbokning två dagar före ingången av Er vistelse; delvis återbetalning. Allt återbetalas förutom den första natten.