Söderfjärden B&B

Asu Suomen kauneimman meteoriittikraatterin reunalla!

Meidän talomme

Nämä kaksi taloa ovat vain 200 metrin päässä toisistaan, metsärinteen erottamana. Asumme itse myös majoituskohteiden yhteydessä. Siksi otamme vastaan yleensä henkilökohtaisesti, jotta voitaisiin auttaa kaikenlaisissa kysymyksissä ja ongelmissa!

alk. 85€

Borghild

5 makuuhuonetta

1-9 hlöä

alk. 85€

Pikkutalo

1 makuuhuone

1-5 hlöä

Infoa Söderfjärden B&B:stä

Mielestämme asumme yhdessä maailman kauneimmissa paikoissa ja haluaisimme jakaa sen kanssanne!

Paikassa on potentiaalia, varsinkin jos haluat olla luonnon ja eläinten ympäröimänä. Eläimet ovat sekä meidän omia että luonnonvaraisia. Omiemme lisäksi metsä on täynnä rusakoita, peuroja, kettuja ja kaikenlaisia lintuja. Täällä voit patikoida, pyöräillä (teitä pitkin ja metsässä), vaikkapa poimia marjoja tai vain levätä ja nauttia näkymistä. Aivan ikkunan alla kokoontuu erilaisia niittylintuja lepäämään muuton aikana, keväällä ja syksyllä. Paikka on tunnettu sen kurjista kun on joinain syyskuun päivänä laskettu yli 10 000!

Kesäöinä metsän linnut, aivan mökin vieressä, laulavat lakkaamatta!. Tästä huolimatta ajat kaupunkiin muutamassa minuutissa. Tästä on vain 16 km siihen kaikkeen mitä Vaasa kaupunkina voi tarjota. On aivan uskomatonta, kuinka paljon erilaisia ravintoloita kaupunkiimme on ilmestynyt! Voit myös vierailla Stundarsissa, käsityöläismuseossa (www.stundars.fi) 5 km:n päässä, Meteoriassa http://www.meteoria.fi/) tai esimerkiksi Åminnessa (aminnefolkpark.fi). http://www.malax.fi/, jossa on mukava ranta uimiseen ja leikkimiseen, vain mainitakseni muutamia paikkoja, jotka ovat näkemisen arvoisia.

  • Jos haluat meiltä aamiaista, mainitse se saapuessasi. (ei sisälly vuokraan)!
  • Kysy myös "off season"- hintoja tai pidempiä majoittumisia!
  • Lemmikit ovat sallittuja mutta keskustele siitä etukäteen meidän kanssa!
  • Edellä mainitusta syystä paikka ei välttämättä sovellu allergikoille.
  • Tyynyjä/ täkkejä löytyy taloista mutta on hyvä jos tuotte omat lakanat ja pyyhkeet. Veloitamme 10e/hlö (lakana/pyyhe-setti).
  • Majoituspaikka tulee jättää samaan kuntoon, kuin se oli saapuessasi.
  • Siivous ei sisälly vuokraan.

Nauti vierailustasi Söderfjärden B&B:ssä!